Fornavn og efternavn.

Ofte stillede spørgsmål

Kan man få speciallavet et produkt på stjernenatten.dk?

Ja det kan man godt. Det er både muligt at få unikke farvevalg og størrelser. Du skal blot kontakte os ovenfor og så finder vi en løsning for dig.

Er det muligt at sende sin plakat retur?

Eftersom Stjernenatten.dk sælger unikke og specialfremstillede varer til vores kunder, kan vi ikke acceptere retur eller bytte varen. Vi kan ikke holdes ansvarlige, hvis du har bestilt den forkerte størrelse eller begået en fejl, når du designer dine kunstværker som f.eks en skrivefejl, valgte den forkerte farve eller andet. Så snart vi har trykt dine kunstværker, vil det være for sent at foretage ændringer eller godkende en returnering. Hvis du opdager fejlen inden er du dog mere end velkommen til at kontakte os. Så vil vi forsøge at ændre den før print. Vi tager selvfølgelig det fulde ansvar, hvis et produkt mod forventning har fejlet vores kvalitetsstempel. Kontakt vores kundeservice på support@stjernenatten.dk inden for 14 dage efter modtagelse af leveringen.

Hvordan fungerer stjerneplakater og er det de viser korrekte?

Vi får vores bl.a. vores stjernedata fra Google. Derfor er vores stjernekort meget præcise. Man kan med stor nøjagtighed forudsige stjernebilledet i fremtiden, men også se langt tilbage.

Hvem fremstiller stjerneplakaterne

Stjernenatten.dk fremstiller selv plakaterne her i Danmark. Dette betyder at vi er meget modulære i design og ønsker.

Hvilket papir bruger i til stjerneplakater?

Vi forsøger altid at forbedre papiret som vi bruger til at printe vores plakater med. Derfor kan det forekomme at vi skifter. I øjeblikket bruger vi Satin fotopapir med 190 gsm. Der er dog også mulighed for at printe på blankt fotopapir.